Sanariihi tarjoaa muistisairaille räätälöityä taidetta ja kulttuurielämyksiä. Meiltä voi tilata yhden tai useamman kerran paketteja, joista voi muokata yksilöllisen kokonaisuuden. Valikoimaamme kuuluu myös koulutustapahtumia hoivakotien työntekijöille ja vanhustyön parissa työskenteleville järjestöille.

Sanariihen erityistuote on hoitoyksikön asukkaiden elämänkaariprojekti, jolle ei ole tällä hetkellä markkinoilla kilpailijaa. Valmiit novellit tukevat dementiatyössä tarvittavaa elämänhistorian syvällistä tuntemusta ja tarjoavat runsaasti iloa asukkaille. Yksityisasiakkaille suunnatun, niin ikään novellimuotoisen Deluxe-version lisäksi tarjoamme hoivakotien käyttöön soveltuvaa, ulkoasultaan yksinkertaisempaa mallia, josta omaisilla on mahdollisuus tilata erikseen oma versionsa.

Sanariihen perustaja Seija Helander on kirjailija ja dementiatyöhön erikoistunut sairaanhoitaja. Sanariihen toimintamalli on rakennettu lähes vuosikymmenen kokemukselle hoivatyöstä. Kaikki palvelut on muistiyksiköissä kehitetty ja erittäin toimiviksi todettu. Ota yhteyttä ja kysäise vaikkapa runohieronta-hemmotteluhoidosta, joka toteutetaan yhteistyössä hieronta- ja hyvinvointistudio LaSirLan kanssa!

Sanariihen missio on tuoda kuntouttavia ja osallistavia taidepalveluita laitoksissa asuvien ikäihmisten ulottuville. Toimivat ja hoitotyötä tukevat harrastusmahdollisuudet ovat kilpailuvaltti. Taiteilija, jolla on ammattitaitoa rakentaa tuttu ja leppoisa suhde yksikkönne asukkaisiin, on avuksi myös hoitajille ja auttaa osaltaan ylläpitämään luottamuksellista suhdetta omaisiin.

Tavoitteemme on tyytyväiset asiakkaat ja onnelliset vanhukset!